Publicerat
6 mars, 2015

Smampion är en nyutvecklad tjänst som riktar sig till företag som är aktiva inom sociala medier. Tjänsten ska hjälpa företag att förbättra deras närvaro på sociala medier. Detta genom att vi skapar skräddarsydda och uppdaterade rapporter med rekommendationer som ska hjälpa företag till framgång på sociala medier (i skrivandets stund: Facebook, Twitter och Instagram).

Tjänsten Smampion är grundad av experter inom big data och sociala medier. Eftersom tjänsten är nystartad hanterar vi just nu ”bara” ca 10.000 svenska sidor på Facebook, Twitter och Instagram.

Kom vidare till Smampion här.

Betaversion och kostnadsfri

Vår tjänst är i betaversion i dagsläget. Under de kommande veckorna så kommer vi samla in information för att förbättra våra rekommendationer, samla in åsikter från våra användare och att bygga ut statistiken. Därför är tjänsten kostnadsfri och det behövs ingen registrering, inga kreditkort, ingen app-godkännande eller något extra jobb för att komma igång med tjänsten.

Har du feedback?

Vi är tacksamma för dina förslag, tankar och annan feedback som kan förbättra tjänsten. Exempelvis på frågor: Vad saknar du? Vad gillar du och vad skulle du vilja se mer av? Din feedback kommer hjälpa oss att fatta rätt beslut och förbättra produkten.

Komma igång med tjänsten

Allt du behöver göra är att:

  1. Välja vilken sida du vill prenumerera på.
  2. Du kan enkelt lägga till er företagssida om den inte skulle finnas med i vårt index.
  3. Ange den e-posten du vill ha rapporten skickad till.

Mycket enklare än så blir det inte. Kom igång med tjänsten här.

Hoppas ni finner stor nytta med tjänsten.

Om Carl Joel Määttä
Grundare av IntenseQ. Jag har ett stort intresse för internetmarknadsföring och webbutveckling. Jag bekantade mig med SEO-branschen år 2004. Efter att jag blev klar med min högskoleutbildning började jag arbeta dagligen med bl.a. SEO år 2010.

Följ Carl Joel Määttä på Google+.


Lämna dina kommentarer nedan