Att vara populär har sina fördelar, nämligen synlighet!

Vi vet att länkar är en stor bidragande faktor till bättre synlighet hos sökmotorerna.


Med rätta länkstrategier för din webbplats kommer vi hjälpa dig att synas bättre på sökfrågor hos sökmotorerna.

Naturliga länkar har mer fördelar än bara skapa synlighet hos sökmotorer.

Länkstrategier som fungerar har verkligen sin fördel. Dels för att det hjälper din webbplats att få bättre synlighet hos sökmotorerna Google och Bings organiska sök men som är en del i den inkommande marknadsföringen och som skapar relevant trafik till din webbplats. Dessutom är det en varumärkesbyggande aktivitet som stärker ditt varumärke. Många vet idag att länkar (off-page SEO) till webbplatsen är en viktig del att arbeta med utöver on-page SEO-delarna. Men det är inte så lätt att få nya länkar till webbplatsen. Ett bra innehåll som tillför användarvärde är en grund till varför vissa webbsidor blir mer populära än andra. Men samtidigt är det en ständig kamp om att få fler länkar till webbplatsen.

Lite kort om länkar

Det är skillnad på länk och länk. Alla länkar är inte värda lika mycket. Därför är det bland annat viktigt att man inte arbetar för kvantitativa mängder men snarare kvalitativa länkar från bra webbsidor.

Hur en länkprofil ser ut på webbplatsen har en stor betydelse för webbplatsens synlighet. Vilka webbsidor som länkar till dig och på vilket sätt de länkar. Därför är det viktigt att se till den stora helheten med din webbplats länkprofil.

Låt oss kontakta dig så berättar vi mer

Köpta länkar – Ett stort problem som bör undvikas.

Det är lätt att fastna i fällan med att köpa länkar. Köpta länkar kan delvis fungera men oftast går det inte att lura sökmotorerna och skadar tyvärr din webbplats mer än vad länkarna gör nytta.

Det kan vara så att din ”SEO-leverantör” i dagsläget bygger upp länkar mot din webbplats som sker på ett onaturligt och skadligt sätt. Vi kan hjälpa dig ta reda på om så är fallet och hjälpa dig på rätt spår. Vi tycker inte att du ska betala hundratusentals? kronor per år för något som du kan bygga upp till en lägre kostnad på ett naturligt och etniskt sätt. Med de rätta länkarna kan endast ett fåtal krävas för att få bra synlighet på utvalda sökfrågor.

Vi rekommenderar att du inte köper länkar och följer sökmotorernas etniska riktlinjer.

Frågor eller problem som du kan vilja ha besvarade.

” Vi behöver någon som kontinuerligt kan arbeta med våra länkstrategier. ”

” Vi behöver ha en analys för hur vår nuvarande länkprofil ser ut. ”

” Vi har blivit straffade för onaturliga länkar och behöver nu hjälp med detta. ”

” Vi behöver en analys för vilka länkar som finns mot vår sida. ”

” Vi har en leverantör i dagsläget som skapar länkar mot vår webbplats. Vi vill veta vad dessa är för typer av länkar och dess värde. ”

” Vi vill veta om en konkurrent köper länkar. ”

Fler områden att arbeta med för att öka synligheten på sökmotorerna.