Syns man inte så finns man inte.

Men svaren och lösningarna finns för att öka din synlighet på sökmotorerna.


Med sökmotoroptimering eller SEO ökar vi möjligheterna för er webbplats att synas bättre på sökfrågor som sker på sökmotorer som Google.

Sökmarknadsföring hos sökmotorer är en viktig del i internetmarknadsföringen.

Vi arbetar med teknisk sökmotoroptimering vilket innebär att vi fokuserar på att förbättra din webbplats för att vara optimerad för sökmotorerna. Detta innebär att din webbplats har större möjligheter för att synas i det organiska söket på sökfrågor som söks på Google och Bing. I och med bättre synlighet så kan besökstrafiken bli en stor andel i den inkommande marknadsföringen till din webbplats.

Det är ingen omöjlighet att ha en synlighet med toppositioner på utvalda sökord men det kan vara en lång process för att nå dit.

Sökmarknadsföring på Google

On-page metoder för SEO

Metoder vi använder för att hjälpa er med SEO är med så kallade on-page förbättringar på webbplatsen som är hållbara för en längre tid framöver. Dessa insatser görs en gång och för nytt innehåll eller om webbplatsen byggs om. Vi försöker anpassa lösningarna efter vilket behov som finns på din webbplats.

Off-page metoder och länkar

Vi kan även hjälpa till med ert varumärkesbyggande och off-page förbättringar genom länkar. Länkar är en viktig del för att öka synlighet hos sökmotorerna. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig att förbättra din webbplats länkprofil med våra länkstrategier.

Etisk sökmarknadsföring – Ett viktigt val

Vi väljer etisk marknadsföring och tänker på ditt bästa. Det innebär även att vi inte arbetar med att lura sökmotorerna på något sätt som exempelvis att bygga manipulerade länkar eller annat som bryter mot sökmotorernas riktlinjer. Följer man inte riktlinjerna så finns risken att webbplatsen straffas och det resultera i mindre eller ingen synlighet alls i det organiska sökresultatet.

Låt oss kontakta dig så berättar vi mer

Frågor eller problem som du kan vilja ha besvarade.

” Vi behöver någon som aktivt arbetar med att kontinuerligt förbättra och säkerställa att alla SEO-tekniska delarna fungerar som det ska för vår webbplats. ”

” Vi vill ha en rapport över vad vi konkret kan förbättra på vår webbplats. ”

” Vi vill öka vår synlighet på dessa sökord, Hur ska vi gå till väga? ”

” Vi kommer gå över till en ny webbplats, Vad behöver vi tänka på i och med detta? ”

” Vi behöver en sökordsanalys för sökord på vår webbplats. ”

” Vi önskar en konkurrens analys för våra utvalda konkurrenter. ”

” Vi har gjort ett par investeringar inom SEO, Har det lönat sig? ”

Få hjälp med dina frågor och problem

Fler områden att arbeta med för att öka synligheten på sökmotorerna.